Nabeschouwing Watford - Wolverhampton Wanderers (2-1) || Premier League 2019/2020

Woensdag 1 januari 2020 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Watford het woensdag 1 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Wolverhampton Wanderers (2-1)

Het Premier League duel tussen Watford en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 2-1 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door G. Deulofeu, waarmee Watford met 1-0 de leiding nam. Watford vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Doucoure op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist Wolverhampton Wanderers de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via P. Neto. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Wolverhampton Wanderers kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 71e minuut werd C. Kabasele van Watford met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Watford het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Madley, waardoor Watford dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Watford - Wolverhampton Wanderers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Watford Gele kaart voor C. Dawson Watford
26' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor P. Neto Wolverhampton Wanderers
30' Doelpunt Watford Doelpunt G. Deulofeu met assist van I. Sarr Watford 1-0
49' Doelpunt Watford Doelpunt A. Doucoure met assist van G. Deulofeu Watford 2-0
54' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Neves voor R. Bennett Wolverhampton Wanderers
54' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Vinagre voor Jonny Wolverhampton Wanderers
60' Wissel Watford Wissel J. Holebas voor Kiko Watford
60' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt P. Neto Wolverhampton Wanderers 2-1
66' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel D. Jota voor P. Neto Wolverhampton Wanderers
71' Rode kaart Watford Rode kaart voor C. Kabasele Watford
73' Wissel Watford Wissel A. Masina voor G. Deulofeu Watford
92' Wissel Watford Wissel R. Pereyra voor I. Sarr Watford
94' Gele kaart Watford Gele kaart voor T. Deeney Watford
96' Gele kaart Watford Gele kaart voor B. Foster Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Watford - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Watford en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Nigel Pearson
Formatie 3-4-3
Coach Nuno Herlander Simões Espírito Santo
Voorbeschouwing Watford - Wolverhampton Wanderers

Watford en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 21e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Wolverhampton Wanderers in de Premier League vond plaats op 28 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Wolverhampton Wanderers favoriet. 2 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Watford. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Watford 1
Winst Wolverhampton Wanderers 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 19e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 7e plaats.