Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Chelsea (2-5) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Wolverhampton Wanderers het zaterdag 14 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Chelsea (2-5)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Graham Scott geëindigd in een 2-5 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door F. Tomori, waarmee Chelsea met 0-1 de leiding nam. Chelsea vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Abraham op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Chelsea, waarmee T. Abraham zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Chelsea geen gas terug, waardoor in de 55e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van T. Abraham. In de 69e werkte T. Abraham de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 1-4 kwam te staan. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 85e minuut was het P. Cutrone van Wolverhampton Wanderers wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens Chelsea mocht M. Mount in de 96e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Graham Scott bij een 2-5 eindstand in het voordeel van Chelsea.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Chelsea 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Chelsea Doelpunt F. Tomori Chelsea 0-1
34' Doelpunt Chelsea Doelpunt T. Abraham Chelsea 0-2
41' Doelpunt Chelsea Doelpunt T. Abraham met assist van M. Alonso Chelsea 0-3
46' Wissel Chelsea Wissel K. Zouma voor A. Rudiger Chelsea
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Cutrone voor L. Dendoncker Wolverhampton Wanderers
55' Doelpunt Chelsea Doelpunt T. Abraham met assist van Jorginho Chelsea 0-4
56' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel M. Doherty voor A. Traore Wolverhampton Wanderers
62' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor T. Abraham Chelsea
64' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor A. Christensen Chelsea
69' Eigen doelpunt Wolverhampton Wanderers Eigen doelpunt T. Abraham Wolverhampton Wanderers 1-4
70' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel M. Gibbs-White voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
70' Wissel Chelsea Wissel R. Barkley voor M. Kovacic Chelsea
77' Wissel Chelsea Wissel M. Batshuayi voor T. Abraham Chelsea
79' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
85' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt P. Cutrone Wolverhampton Wanderers 2-4
96' Doelpunt Chelsea Doelpunt M. Mount met assist van M. Batshuayi Chelsea 2-5
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Chelsea
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Chelsea
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Chelsea zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.