Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Sheffield United (1-1) || Premier League 2019/2020

Zondag 1 december 2019 - 15:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Wolverhampton Wanderers het zondag 1 december 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Sheffield United (1-1)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Sheffield United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sheffield United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van L. Mousset. Wolverhampton Wanderers kwam na 64 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Doherty, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Sheffield United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Sheffield United Doelpunt L. Mousset met assist van G. Baldock Sheffield United 0-1
3' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor L. Dendoncker Wolverhampton Wanderers
15' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor E. Stevens Sheffield United
42' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Fleck Sheffield United
54' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor G. Baldock Sheffield United
63' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. OConnell Sheffield United
64' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt M. Doherty met assist van R. Jimenez Wolverhampton Wanderers 1-1
73' Wissel Sheffield United Wissel O. McBurnie voor D. McGoldrick Sheffield United
86' Wissel Sheffield United Wissel C. Robinson voor L. Mousset Sheffield United
90' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Egan Sheffield United
91' Wissel Sheffield United Wissel L. Freeman voor J. Lundstram Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Sheffield United
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Sheffield United
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.