Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Southampton (1-1) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 19 oktober 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Wolverhampton Wanderers het zaterdag 19 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Southampton (1-1)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Southampton geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door D. Ings, waarmee Southampton met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van R. Jimenez in de 61e minuut zorgde er even later voor dat Wolverhampton Wanderers weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Southampton 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Y. Valery Southampton
18' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel J. Vallejo voor R. Bennett Wolverhampton Wanderers
29' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
46' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor C. Coady Wolverhampton Wanderers
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel M. Doherty voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
53' Doelpunt Southampton Doelpunt D. Ings Southampton 0-1
61' Penalty Wolverhampton Wanderers Penalty R. Jimenez Wolverhampton Wanderers 1-1
62' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel D. Jota voor P. Cutrone Wolverhampton Wanderers
68' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor J. Vallejo Wolverhampton Wanderers
76' Wissel Southampton Wissel S. Boufal voor Y. Valery Southampton
82' Wissel Southampton Wissel K. Danso voor O. Romeu Southampton
93' Gele kaart Southampton Gele kaart voor R. Bertrand Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Southampton
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Southampton
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Southampton zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Southampton

Wolverhampton Wanderers en Southampton treffen elkaar in de 9e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Bankes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolverhampton Wanderers en Southampton in de Premier League vond plaats op 13 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Southampton. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Wolverhampton Wanderers als Southampton wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Wolverhampton Wanderers 1
Winst Southampton 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolverhampton Wanderers op een 11e positie staat, terwijl we Southampton terugvinden op de 17e plaats.