Nabeschouwing Aston Villa - West Ham United (1-4) || Premier League 2021/2022

Zondag 31 oktober 2021 - 17:30 uur



In de Premier League 2021/2022 neemt Aston Villa het zondag 31 oktober 2021 om 17:30 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - West Ham United (1-4)

Het Premier League duel tussen Aston Villa en West Ham United is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 1-4 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door B. Johnson, waarmee West Ham United met 0-1 de leiding nam. Aston Villa kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Watkins, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut zette D. Rice zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee West Ham United de leiding in de wedstrijd nam.

In de 50e minuut werd E. Konsa van Aston Villa met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Aston Villa het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 80 minuten werd de voorsprong voor West Ham United vergroot nadat P. Fornals de 1-3 wist te scoren. In de 84e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het J. Bowen die namens West Ham United het net wist te raken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chris Kavanagh en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van West Ham United.

Wedstrijdstatistieken Aston Villa - West Ham United
Goals
1
4
Balbezit
42%
58%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
9
21
Schoten op doel
3
9
Aanvallen
96
97
Gevaarlijke aanvallen
40
41
Passes
331
455
Overtredingen
10
13
Buitenspel
2
0
Corners
3
6
Wissels
3
3
LIVE Aston Villa - West Ham United 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt West Ham United Doelpunt B. Johnson met assist van D. Rice West Ham United 0-1
15' Wissel Aston Villa Wissel A. Young voor J. Ramsey Aston Villa
34' Doelpunt Aston Villa Doelpunt O. Watkins met assist van E. Buendia Aston Villa 1-1
38' Doelpunt West Ham United Doelpunt D. Rice met assist van S. Benrahma West Ham United 1-2
50' Rode kaart Aston Villa Rode kaart voor E. Konsa Aston Villa
52' Wissel Aston Villa Wissel T. Mings voor E. Buendia Aston Villa
64' Wissel West Ham United Wissel M. Lanzini voor S. Benrahma West Ham United
72' Wissel Aston Villa Wissel A. El-Ghazi voor L. Bailey Aston Villa
79' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor P. Fornals West Ham United
79' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor J. Bowen West Ham United
79' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor J. McGinn Aston Villa
80' Doelpunt West Ham United Doelpunt P. Fornals West Ham United 1-3
84' Doelpunt West Ham United Doelpunt J. Bowen met assist van M. Lanzini West Ham United 1-4
91' Wissel West Ham United Wissel N. Vlasic voor J. Bowen West Ham United
91' Wissel West Ham United Wissel V. Coufal voor P. Fornals West Ham United
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - West Ham United
Opstellingen Aston Villa - West Ham United
De opstellingen van Aston Villa en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en West Ham United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Dean Smith
Wissels Aston Villa
# Speler Pos.
12 Jed Steer K
5 Tyrone Mings V
16 Axel Tuanzebe V
18 Ashley Young V
40 Aaron Ramsey M
33 Carney Chukwuemeka M
21 Anwar El Ghazi M
39 Keinan Davis A
35 Cameron Archer A
Formatie 4-2-3-1
Coach David Moyes
Wissels West Ham United
# Speler Pos.
13 Alphonse Areola K
23 Issa Diop V
15 Craig Dawson V
26 Arthur Masuaku V
5 Vladimír Coufal V
16 Mark Noble M
10 Manuel Lanzini M
11 Nikola Vlašić M
7 Andriy Yarmolenko A
Voorbeschouwing Aston Villa - West Ham United

Aston Villa en West Ham United treffen elkaar in de 10e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Aston Villa en West Ham United in de Premier League vond plaats op 3 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Ham United. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is West Ham United favoriet. 8 keer wist de ploeg van Aston Villa te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Aston Villa. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Aston Villa 7
Winst West Ham United 8
Gelijkspel 9
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aston Villa op een 15e positie staat, terwijl we West Ham United terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Aston Villa - West Ham United Opstelling Aston Villa Opstelling West Ham United Live Aston Villa - West Ham United Live Aston Villa - West Ham United kijken Aston Villa - West Ham United kijken Live Aston Villa - West Ham United stream Aston Villa - West Ham United Fox Sports Nabeschouwing Aston Villa - West Ham United Uitslag Aston Villa - West Ham United Statistieken Aston Villa - West Ham United Premier League 2021/2022 Aston Villa - West Ham United wedden Aston Villa - West Ham United gokken Aston Villa - West Ham United Unibet