Nabeschouwing Aston Villa - Wolverhampton Wanderers (2-3) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur



In de Premier League 2021/2022 neemt Aston Villa het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Wolverhampton Wanderers (2-3)

Het Premier League duel tussen Aston Villa en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 2-3 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door D. Ings, waarmee Aston Villa met 1-0 de leiding nam. Aston Villa vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. McGinn op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut wist Wolverhampton Wanderers de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Saiss.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen C. Coady in de 85e minuut de 2-2 maakte namens Wolverhampton Wanderers. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Wolverhampton Wanderers dat in de 95e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat R. Neves de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Michael Oliver bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Wolverhampton Wanderers.

Wedstrijdstatistieken Aston Villa - Wolverhampton Wanderers
Goals
2
3
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
10
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
91
94
Gevaarlijke aanvallen
41
46
Passes
381
402
Overtredingen
7
13
Buitenspel
1
2
Corners
6
7
Wissels
3
3
LIVE Aston Villa - Wolverhampton Wanderers 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
48' Doelpunt Aston Villa Doelpunt D. Ings met assist van J. McGinn Aston Villa 1-0
52' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
61' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor T. Mings Aston Villa
67' Wissel Aston Villa Wissel M. Nakamba voor D. Luiz Aston Villa
68' Doelpunt Aston Villa Doelpunt J. McGinn Aston Villa 2-0
74' Wissel Aston Villa Wissel J. Ramsey voor E. Buendia Aston Villa
74' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel F. Silva voor J. Moutinho Wolverhampton Wanderers
74' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel D. Podence voor F. Marcal Wolverhampton Wanderers
79' Wissel Aston Villa Wissel A. Young voor M. Cash Aston Villa
80' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Saiss met assist van D. Podence Wolverhampton Wanderers 2-1
81' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor O. Watkins Aston Villa
85' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt C. Coady met assist van L. Dendoncker Wolverhampton Wanderers 2-2
88' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor L. Dendoncker Wolverhampton Wanderers
88' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Jimenez voor Hwang Hee-Chan Wolverhampton Wanderers
95' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Neves Wolverhampton Wanderers 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Aston Villa - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Aston Villa en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Dean Smith
Wissels Aston Villa
# Speler Pos.
12 Jed Steer K
30 Kortney Hause V
18 Ashley Young V
19 Marvelous Nakamba M
21 Anwar El Ghazi M
41 Jacob Ramsey M
32 Jaden Philogene-Bidace M
8 Morgan Sanson M
35 Cameron Archer A
Formatie 3-4-2-1
Coach Bruno Miguel Silva do Nascimento
Voorbeschouwing Aston Villa - Wolverhampton Wanderers

Aston Villa en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 8e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Aston Villa en Wolverhampton Wanderers in de Premier League vond plaats op 6 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Aston Villa als Wolverhampton Wanderers wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Aston Villa 3
Winst Wolverhampton Wanderers 3
Gelijkspel 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aston Villa op een 10e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Aston Villa - Wolverhampton Wanderers Opstelling Aston Villa Opstelling Wolverhampton Wanderers Live Aston Villa - Wolverhampton Wanderers Live Aston Villa - Wolverhampton Wanderers kijken Aston Villa - Wolverhampton Wanderers kijken Live Aston Villa - Wolverhampton Wanderers stream Aston Villa - Wolverhampton Wanderers Fox Sports Nabeschouwing Aston Villa - Wolverhampton Wanderers Uitslag Aston Villa - Wolverhampton Wanderers Statistieken Aston Villa - Wolverhampton Wanderers Premier League 2021/2022 Aston Villa - Wolverhampton Wanderers wedden Aston Villa - Wolverhampton Wanderers gokken Aston Villa - Wolverhampton Wanderers Unibet