In de Premier League neemt Brentford het zaterdag 25 september 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Brentford Community Stadium in London.

Via de Brentford - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Liverpool (3-3)

In de Premier League heeft de wedstrijd tussen Brentford en Liverpool geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door E. Pinnock, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. Liverpool kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Jota, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette M. Salah zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Liverpool de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat V. Janelt de 2-2 maakte voor Brentford. Liverpool leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 67 minuten op voorsprong na een goal van C. Jones: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Brentford. In de 82e minuut was het Y. Wissa die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Stuart Attwell en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Brentford - Liverpool
Goals
3
3
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
12
16
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
85
126
Gevaarlijke aanvallen
35
70
Passes
265
550
Overtredingen
9
7
Buitenspel
4
4
Corners
2
11
Wissels
3
1
LIVE Brentford - Liverpool 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Doelpunt Brentford Doelpunt E. Pinnock met assist van I. Toney Brentford 1-0
31' Doelpunt Liverpool Doelpunt D. Jota met assist van J. Henderson Liverpool 1-1
43' Wissel Brentford Wissel M. Jorgensen voor E. Pinnock Brentford
44' Gele kaart Brentford Gele kaart voor F. Onyeka Brentford
54' Doelpunt Liverpool Doelpunt M. Salah met assist van Fabinho Liverpool 1-2
63' Doelpunt Brentford Doelpunt V. Janelt Brentford 2-2
67' Doelpunt Liverpool Doelpunt C. Jones met assist van A. Robertson Liverpool 2-3
68' Wissel Brentford Wissel S. Baptiste voor F. Onyeka Brentford
68' Wissel Liverpool Wissel R. Firmino voor C. Jones Liverpool
70' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor A. Robertson Liverpool
78' Wissel Brentford Wissel Y. Wissa voor C. Norgaard Brentford
82' Doelpunt Brentford Doelpunt Y. Wissa Brentford 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Liverpool
Opstellingen Brentford - Liverpool
De opstellingen van Brentford en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Brentford - Liverpool

Brentford en Liverpool treffen elkaar in de 6e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stuart Attwell en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Brentford en Liverpool elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Brentford 0
Winst Liverpool 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 10e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brentford - Liverpool Opstelling Brentford Opstelling Liverpool Live Brentford - Liverpool Live Brentford - Liverpool kijken Brentford - Liverpool kijken Live Brentford - Liverpool stream Brentford - Liverpool Fox Sports Nabeschouwing Brentford - Liverpool Uitslag Brentford - Liverpool Statistieken Brentford - Liverpool Premier League 2021/2022 Brentford - Liverpool wedden Brentford - Liverpool gokken Brentford - Liverpool Unibet