Nabeschouwing Brentford - Tottenham Hotspur (0-0) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 23 april 2022 - 18:30 uur



In de Premier League 2021/2022 neemt Brentford het zaterdag 23 april 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Brentford Community Stadium in Brentford.

Via de Brentford - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Tottenham Hotspur (0-0)

De Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Brentford en Tottenham Hotspur geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Brentford en Tottenham Hotspur gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Brentford, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Martin Atkinson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Brentford - Tottenham Hotspur
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
16
9
Schoten op doel
2
0
Aanvallen
94
100
Gevaarlijke aanvallen
50
56
Passes
393
505
Overtredingen
8
7
Buitenspel
1
1
Corners
12
8
Wissels
2
2
LIVE Brentford - Tottenham Hotspur 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
66' Gele kaart Brentford Gele kaart voor P. Jansson Brentford
74' Wissel Tottenham Hotspur Wissel D. Sanchez voor R. Sessegnon Tottenham Hotspur
78' Wissel Brentford Wissel Y. Wissa voor S. Ghoddos Brentford
78' Wissel Brentford Wissel J. Dasilva voor M. Jensen Brentford
86' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Lucas Moura voor Emerson Royal Tottenham Hotspur
89' Gele kaart Brentford Gele kaart voor M. Bech Sorensen Brentford
90' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor R. Bentancur Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Tottenham Hotspur
Opstellingen Brentford - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Brentford en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Thomas Frank
Voorbeschouwing Brentford - Tottenham Hotspur

Brentford en Tottenham Hotspur treffen elkaar in de 34e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Atkinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brentford en Tottenham Hotspur in de Premier League vond plaats op 2 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tottenham Hotspur. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Tottenham Hotspur favoriet. 1 keer wist de ploeg van Brentford te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brentford. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brentford 0
Winst Tottenham Hotspur 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 12e positie staat, terwijl we Tottenham Hotspur terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brentford - Tottenham Hotspur Opstelling Brentford Opstelling Tottenham Hotspur Live Brentford - Tottenham Hotspur Live Brentford - Tottenham Hotspur kijken Brentford - Tottenham Hotspur kijken Live Brentford - Tottenham Hotspur stream Brentford - Tottenham Hotspur Fox Sports Nabeschouwing Brentford - Tottenham Hotspur Uitslag Brentford - Tottenham Hotspur Statistieken Brentford - Tottenham Hotspur Premier League 2021/2022 Brentford - Tottenham Hotspur wedden Brentford - Tottenham Hotspur gokken Brentford - Tottenham Hotspur Unibet