Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Watford (2-0) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 21 augustus 2021 - 18:30 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Brighton & Hove Albion het zaterdag 21 augustus 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Watford (2-0)

Het Premier League duel tussen Brighton & Hove Albion en Watford is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 2-0 overwinning voor Brighton & Hove Albion. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door S. Duffy, waarmee Brighton & Hove Albion met 1-0 de leiding nam. Brighton & Hove Albion vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Maupay op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Brighton & Hove Albion.

LIVE Brighton & Hove Albion - Watford 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt S. Duffy met assist van P. Gross Brighton & Hove Albion 1-0
41' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt N. Maupay met assist van Y. Bissouma Brighton & Hove Albion 2-0
46' Wissel Watford Wissel Cucho voor I. Louza Watford
46' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Connolly voor N. Maupay Brighton & Hove Albion
62' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor A. Webster Brighton & Hove Albion
65' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor S. Duffy Brighton & Hove Albion
65' Wissel Watford Wissel J. King voor C. Cathcart Watford
72' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel E. Mwepu voor L. Trossard Brighton & Hove Albion
78' Wissel Watford Wissel T. Deeney voor K. Sema Watford
80' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel J. Moder voor A. Lallana Brighton & Hove Albion
86' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor E. Mwepu Brighton & Hove Albion
91' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor S. March Brighton & Hove Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Watford
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Watford
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Watford zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Brighton & Hove Albion - Watford

Brighton & Hove Albion en Watford treffen elkaar in de 2e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brighton & Hove Albion en Watford in de Premier League vond plaats op 8 februari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Brighton & Hove Albion favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Watford slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Brighton & Hove Albion 2
Winst Watford 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brighton & Hove Albion op een 10e positie staat, terwijl we Watford terugvinden op de 9e plaats.