Nabeschouwing Chelsea - Crystal Palace (3-0) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Chelsea het zaterdag 14 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Crystal Palace (3-0)

Het Premier League duel tussen Chelsea en Crystal Palace is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 3-0 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door M. Alonso, waarmee Chelsea met 1-0 de leiding nam. Chelsea vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Pulisic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Chelsea, waarmee T. Chalobah zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Moss, waardoor Chelsea dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Chelsea - Crystal Palace 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Chelsea Doelpunt M. Alonso Chelsea 1-0
40' Doelpunt Chelsea Doelpunt C. Pulisic Chelsea 2-0
57' Wissel Crystal Palace Wissel C. Benteke voor J. Mateta Crystal Palace
57' Wissel Crystal Palace Wissel J. Andersen voor J. Schlupp Crystal Palace
58' Doelpunt Chelsea Doelpunt T. Chalobah met assist van M. Kovacic Chelsea 3-0
67' Wissel Chelsea Wissel R. James voor C. Azpilicueta Chelsea
77' Wissel Crystal Palace Wissel J. Rak-Sakyi voor J. Riedewald Crystal Palace
82' Wissel Chelsea Wissel K. Havertz voor C. Pulisic Chelsea
86' Wissel Chelsea Wissel Emerson voor M. Alonso Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Crystal Palace
Opstellingen Chelsea - Crystal Palace
De opstellingen van Chelsea en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Patrick Vieira
Voorbeschouwing Chelsea - Crystal Palace

Chelsea en Crystal Palace treffen elkaar in de 1e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Moss en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en Crystal Palace in de Premier League vond plaats op 10 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Chelsea favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Crystal Palace slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.