Nabeschouwing Crystal Palace - Arsenal (3-0) || Premier League 2021/2022

Maandag 4 april 2022 - 21:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Crystal Palace het maandag 4 april 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Arsenal (3-0)

Het Premier League duel tussen Crystal Palace en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Paul Tierney geëindigd in een 3-0 overwinning voor Crystal Palace. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door J. Mateta, waarmee Crystal Palace met 1-0 de leiding nam. Crystal Palace vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Ayew op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Crystal Palace vervolgens op 3-0. Het was W. Zaha die vanaf 11 meter wist te scoren in de 74e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paul Tierney, waardoor Crystal Palace dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Crystal Palace - Arsenal 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt J. Mateta met assist van J. Andersen Crystal Palace 1-0
24' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt J. Ayew met assist van J. Andersen Crystal Palace 2-0
46' Wissel Arsenal Wissel G. Martinelli voor N. Tavares Arsenal
53' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor T. Partey Arsenal
66' Wissel Arsenal Wissel E. Nketiah voor C. Soares Arsenal
69' Wissel Crystal Palace Wissel J. McArthur voor J. Mateta Crystal Palace
74' Penalty Crystal Palace Penalty W. Zaha Crystal Palace 3-0
75' Wissel Arsenal Wissel A. Lokonga voor T. Partey Arsenal
76' Wissel Crystal Palace Wissel O. Edouard voor J. Ayew Crystal Palace
77' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor G. Xhaka Arsenal
80' Wissel Crystal Palace Wissel L. Milivojevic voor C. Kouyate Crystal Palace
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Arsenal
Opstellingen Crystal Palace - Arsenal
De opstellingen van Crystal Palace en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crystal Palace gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Crystal Palace - Arsenal

Crystal Palace en Arsenal treffen elkaar in de 31e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Tierney en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crystal Palace en Arsenal in de Premier League vond plaats op 18 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Arsenal favoriet. 9 keer wist de ploeg van Crystal Palace te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Crystal Palace. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Crystal Palace 2
Winst Arsenal 9
Gelijkspel 6
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crystal Palace op een 12e positie staat, terwijl we Arsenal terugvinden op de 5e plaats.