Nabeschouwing Crystal Palace - Brentford (0-0) || Premier League

Zaterdag 21 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Premier League neemt Crystal Palace het zaterdag 21 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Brentford (0-0)

In de Premier League heeft de wedstrijd tussen Crystal Palace en Brentford geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Crystal Palace en Brentford gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Brentford kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Martin Atkinson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Crystal Palace - Brentford
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
7
15
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
103
108
Gevaarlijke aanvallen
37
39
Passes
423
370
Overtredingen
12
11
Buitenspel
1
2
Corners
3
5
Wissels
1
3
LIVE Crystal Palace - Brentford 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. Andersen Crystal Palace
52' Gele kaart Brentford Gele kaart voor C. Norgaard Brentford
59' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor C. Benteke Crystal Palace
68' Wissel Crystal Palace Wissel J. Ayew voor J. Schlupp Crystal Palace
70' Wissel Brentford Wissel S. Ghoddos voor F. Onyeka Brentford
76' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. Ward Crystal Palace
77' Wissel Brentford Wissel Y. Wissa voor B. Mbeumo Brentford
87' Wissel Brentford Wissel M. Bidstrup voor V. Janelt Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Brentford
Opstellingen Crystal Palace - Brentford
De opstellingen van Crystal Palace en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crystal Palace gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Brentford zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Patrick Vieira
Wissels Crystal Palace
# Speler Pos.
1 Jack Butland K
19 Remi Matthews K
5 James Tomkins V
34 Martin Kelly V
49 Jesuran Rak-Sakyi M
44 Jaïro Riedewald M
14 Jean-Philippe Mateta A
9 Jordan Ayew A
Voorbeschouwing Crystal Palace - Brentford

Crystal Palace en Brentford treffen elkaar in de 2e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Atkinson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Crystal Palace en Brentford elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Crystal Palace 0
Winst Brentford 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crystal Palace op een 18e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Crystal Palace - Brentford Opstelling Crystal Palace Opstelling Brentford Live Crystal Palace - Brentford Live Crystal Palace - Brentford kijken Crystal Palace - Brentford kijken Live Crystal Palace - Brentford stream Crystal Palace - Brentford Fox Sports Nabeschouwing Crystal Palace - Brentford Uitslag Crystal Palace - Brentford Statistieken Crystal Palace - Brentford Premier League 2021/2022 Crystal Palace - Brentford wedden Crystal Palace - Brentford gokken Crystal Palace - Brentford Unibet