Nabeschouwing Crystal Palace - Southampton (2-2) || Premier League 2021/2022

Woensdag 15 december 2021 - 20:30 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Crystal Palace het woensdag 15 december 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Southampton (2-2)

De Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Crystal Palace en Southampton geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Crystal Palace kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van W. Zaha. Southampton kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Ward-Prowse, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette A. Broja zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Southampton de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Ayew de 2-2 maakte voor Crystal Palace.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Crystal Palace - Southampton 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt W. Zaha met assist van O. Edouard Crystal Palace 1-0
25' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor M. Guehi Crystal Palace
32' Doelpunt Southampton Doelpunt J. Ward-Prowse Southampton 1-1
36' Doelpunt Southampton Doelpunt A. Broja met assist van K. Walker-Peters Southampton 1-2
64' Wissel Crystal Palace Wissel C. Benteke voor C. Kouyate Crystal Palace
65' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt J. Ayew Crystal Palace 2-2
67' Gele kaart Southampton Gele kaart voor V. Livramento Southampton
70' Wissel Southampton Wissel S. Long voor A. Broja Southampton
70' Wissel Southampton Wissel M. Djenepo voor W. Smallbone Southampton
73' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. Tomkins Crystal Palace
75' Wissel Crystal Palace Wissel M. Olise voor J. Ayew Crystal Palace
81' Wissel Crystal Palace Wissel J. Andersen voor J. Tomkins Crystal Palace
82' Wissel Southampton Wissel T. Walcott voor N. Tella Southampton
84' Gele kaart Southampton Gele kaart voor M. Salisu Southampton
88' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Lyanco Southampton
96' Gele kaart Southampton Gele kaart voor W. Caballero Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Southampton
Opstellingen Crystal Palace - Southampton
De opstellingen van Crystal Palace en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crystal Palace gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Southampton zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.