Nabeschouwing Crystal Palace - Tottenham Hotspur (3-0) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 13:30 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Crystal Palace het zaterdag 11 september 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Tottenham Hotspur (3-0)

Het Premier League duel tussen Crystal Palace en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 3-0 overwinning voor Crystal Palace. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Tanganga van Tottenham Hotspur. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 58e minuut het veld moest verlaten. Een penalty zorgde er later in de 75e minuut voor dat Crystal Palace via W. Zaha op 1-0 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Crystal Palace via een goal van O. Edouard in de 84e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 92e minuut volgde een derde treffer van Crystal Palace, waarmee O. Edouard zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Moss, waardoor Crystal Palace dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Crystal Palace - Tottenham Hotspur 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Tottenham Hotspur Wissel J. Rodon voor E. Dier Tottenham Hotspur
53' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor J. Tanganga Tottenham Hotspur
53' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor W. Zaha Crystal Palace
58' Tweede gele kaart Tottenham Hotspur Tweede gele kaart voor J. Tanganga Tottenham Hotspur
60' Wissel Tottenham Hotspur Wissel B. Davies voor H. Winks Tottenham Hotspur
67' Wissel Crystal Palace Wissel L. Milivojevic voor C. Kouyate Crystal Palace
75' Penalty Crystal Palace Penalty W. Zaha Crystal Palace 1-0
81' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Lucas Tottenham Hotspur
84' Wissel Crystal Palace Wissel O. Edouard voor C. Benteke Crystal Palace
84' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt O. Edouard met assist van W. Zaha Crystal Palace 2-0
86' Wissel Crystal Palace Wissel M. Olise voor J. Ayew Crystal Palace
89' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor C. Gallagher Crystal Palace
92' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt O. Edouard met assist van C. Gallagher Crystal Palace 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Tottenham Hotspur
Opstellingen Crystal Palace - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Crystal Palace en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crystal Palace gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.