In de Premier League neemt Everton het maandag 6 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Everton - Arsenal 0-0

Vanaf maandag 6 december 2021 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Everton - Arsenal volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 20 uur, 34 minuten en 47 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Everton - Arsenal
Opstellingen Everton - Arsenal

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Everton - Arsenal

Everton en Arsenal treffen elkaar in de 15e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mike Dean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Everton en Arsenal in de Premier League vond plaats op 23 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Everton. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Arsenal favoriet. 17 keer wist de ploeg van Everton te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Everton. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Everton 7
Winst Arsenal 17
Gelijkspel 8
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Everton op een 16e positie staat, terwijl we Arsenal terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Everton - Arsenal Opstelling Everton Opstelling Arsenal Live Everton - Arsenal Live Everton - Arsenal kijken Everton - Arsenal kijken Live Everton - Arsenal stream Everton - Arsenal Fox Sports Nabeschouwing Everton - Arsenal Uitslag Everton - Arsenal Statistieken Everton - Arsenal Premier League 2021/2022 Everton - Arsenal wedden Everton - Arsenal gokken Everton - Arsenal Unibet