Nabeschouwing Everton - Aston Villa (0-1) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 13:30 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Everton het zaterdag 22 januari 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Everton - Aston Villa (0-1)

Het Premier League duel tussen Everton en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door E. Buendia, waarmee Aston Villa met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Aston Villa uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Everton - Aston Villa 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Everton - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Everton Gele kaart voor A. Gomes Everton
48' Doelpunt Aston Villa Doelpunt E. Buendia met assist van L. Digne Aston Villa 0-1
50' Gele kaart Everton Gele kaart voor D. Calvert-Lewin Everton
51' Wissel Everton Wissel Allan voor A. Gomes Everton
56' Wissel Everton Wissel A. Gordon voor A. Townsend Everton
58' Gele kaart Everton Gele kaart voor Y. Mina Everton
65' Wissel Everton Wissel T. Onyango voor A. Doucoure Everton
69' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor E. Martinez Aston Villa
74' Wissel Aston Villa Wissel C. Chukwuemeka voor Coutinho Aston Villa
75' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor M. Cash Aston Villa
79' Wissel Aston Villa Wissel D. Ings voor O. Watkins Aston Villa
82' Gele kaart Everton Gele kaart voor Allan Everton
83' Gele kaart Everton Gele kaart voor B. Godfrey Everton
86' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor T. Mings Aston Villa
91' Wissel Aston Villa Wissel K. Hause voor E. Buendia Aston Villa
93' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor D. Ings Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Everton - Aston Villa
Opstellingen Everton - Aston Villa
De opstellingen van Everton en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Everton gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.