Nabeschouwing Leeds United - Wolverhampton Wanderers (1-1) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Leeds United het zaterdag 23 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road in Leeds.

Via de Leeds United - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Wolverhampton Wanderers (1-1)

De Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Leeds United en Wolverhampton Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Hwang Hee-Chan, waarmee Wolverhampton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Rodrigo in de 94e minuut zorgde er even later voor dat Leeds United weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Leeds United - Wolverhampton Wanderers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor J. Moutinho Wolverhampton Wanderers
10' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Hwang Hee-Chan Wolverhampton Wanderers 0-1
46' Wissel Leeds United Wissel T. Roberts voor J. Harrison Leeds United
50' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor M. Kilman Wolverhampton Wanderers
53' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
54' Wissel Leeds United Wissel C. Summerville voor Raphinha Leeds United
63' Wissel Leeds United Wissel J. Gelhardt voor M. Klich Leeds United
65' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor J. Shackleton Leeds United
76' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel D. Podence voor A. Traore Wolverhampton Wanderers
83' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel K. Hoever voor R. Ait Nouri Wolverhampton Wanderers
90' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Neves voor J. Moutinho Wolverhampton Wanderers
94' Penalty Leeds United Penalty Rodrigo Leeds United 1-1
94' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Rodrigo Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Leeds United - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Leeds United en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leeds United gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Marcelo Alberto Bielsa Caldera
Formatie 3-4-2-1
Coach Bruno Miguel Silva do Nascimento
Voorbeschouwing Leeds United - Wolverhampton Wanderers

Leeds United en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 9e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Jones en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leeds United en Wolverhampton Wanderers in de Premier League vond plaats op 19 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Wolverhampton Wanderers favoriet. 2 keer wist de ploeg van Leeds United te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Leeds United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Leeds United 0
Winst Wolverhampton Wanderers 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leeds United op een 17e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 11e plaats.