Nabeschouwing Leicester City - Watford (4-2) || Premier League 2021/2022

Zondag 28 november 2021 - 15:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Leicester City het zondag 28 november 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Watford (4-2)

Het Premier League duel tussen Leicester City en Watford is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 4-2 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door J. Maddison, waarmee Leicester City met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van J. King in de 30e minuut zorgde er even later voor dat Watford weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 34e minuut zette J. Vardy zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Leicester City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 42 minuten werd de voorsprong voor Leicester City vergroot nadat J. Vardy de 3-1 wist te scoren. In de 61e minuut kwam Watford weer dichterbij, nadat E. Dennis de stand terug wist te brengen naar 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 68e minuut en kwam op naam te staan van Leicester City speler A. Lookman, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Madley en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Leicester City.

LIVE Leicester City - Watford 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Maddison met assist van J. Evans Leicester City 1-0
30' Penalty Watford Penalty J. King Watford 1-1
34' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy met assist van J. Maddison Leicester City 2-1
42' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy met assist van J. Maddison Leicester City 3-1
46' Wissel Watford Wissel O. Tufan voor T. Cleverley Watford
46' Wissel Watford Wissel J. Pedro voor I. Louza Watford
61' Doelpunt Watford Doelpunt E. Dennis Watford 3-2
68' Doelpunt Leicester City Doelpunt A. Lookman Leicester City 4-2
71' Wissel Watford Wissel A. Fletcher voor E. Dennis Watford
75' Wissel Leicester City Wissel M. Albrighton voor A. Lookman Leicester City
88' Wissel Leicester City Wissel K. Dewsbury-Hall voor J. Maddison Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Watford
Opstellingen Leicester City - Watford
De opstellingen van Leicester City en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Watford zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Brendan Rodgers
Formatie 4-1-4-1
Coach Claudio Ranieri
Voorbeschouwing Leicester City - Watford

Leicester City en Watford treffen elkaar in de 13e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leicester City en Watford in de Premier League vond plaats op 20 juni 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Leicester City favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Watford slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Leicester City 6
Winst Watford 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 13e positie staat, terwijl we Watford terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.