Nabeschouwing Newcastle United - Manchester United (1-1) || Premier League 2021/2022

Maandag 27 december 2021 - 21:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Newcastle United het maandag 27 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Manchester United (1-1)

De Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Newcastle United en Manchester United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Saint-Maximin, waarmee Newcastle United met 1-0 de leiding nam. Manchester United kwam na 71 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van E. Cavani, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Newcastle United - Manchester United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Newcastle United Doelpunt A. Saint-Maximin met assist van S. Longstaff Newcastle United 1-0
51' Wissel Newcastle United Wissel J. Murphy voor C. Wilson Newcastle United
46' Wissel Manchester United Wissel E. Cavani voor M. Greenwood Manchester United
46' Wissel Manchester United Wissel J. Sancho voor Fred Manchester United
57' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor C. Ronaldo Manchester United
66' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor B. Fernandes Manchester United
66' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor E. Krafth Newcastle United
68' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor H. Maguire Manchester United
70' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Joelinton Newcastle United
71' Doelpunt Manchester United Doelpunt E. Cavani Manchester United 1-1
75' Wissel Newcastle United Wissel M. Almiron voor R. Fraser Newcastle United
78' Wissel Manchester United Wissel N. Matic voor S. McTominay Manchester United
83' Wissel Newcastle United Wissel D. Gayle voor A. Saint-Maximin Newcastle United
95' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor J. Manquillo Newcastle United
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Manchester United
Opstellingen Newcastle United - Manchester United
De opstellingen van Newcastle United en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.