Nabeschouwing Norwich City - Aston Villa (0-2) || Premier League 2021/2022

Dinsdag 14 december 2021 - 20:45 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Norwich City het dinsdag 14 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Aston Villa (0-2)

Het Premier League duel tussen Norwich City en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 0-2 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door J. Ramsey, waarmee Aston Villa met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Aston Villa opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het O. Watkins die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Aston Villa.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Aston Villa.

LIVE Norwich City - Aston Villa 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Aston Villa Doelpunt J. Ramsey met assist van O. Watkins Aston Villa 0-1
46' Wissel Norwich City Wissel S. Byram voor O. Kabak Norwich City
46' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. J. Aarons Norwich City
49' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor E. Konsa Aston Villa
55' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor S. Byram Norwich City
60' Wissel Aston Villa Wissel D. Ings voor A. Young Aston Villa
61' Wissel Norwich City Wissel A. Idah voor T. Cantwell Norwich City
64' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor B. Williams Norwich City
75' Wissel Norwich City Wissel K. Dowell voor P. Placheta Norwich City
83' Wissel Aston Villa Wissel C. Chukwuemeka voor E. Buendia Aston Villa
87' Doelpunt Aston Villa Doelpunt O. Watkins met assist van C. Chukwuemeka Aston Villa 0-2
88' Wissel Aston Villa Wissel A. Tuanzebe voor J. McGinn Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Aston Villa
Opstellingen Norwich City - Aston Villa
De opstellingen van Norwich City en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Norwich City - Aston Villa

Norwich City en Aston Villa treffen elkaar in de 17e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Coote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en Aston Villa in de Premier League vond plaats op 26 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Aston Villa. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Aston Villa favoriet. 7 keer wist de ploeg van Norwich City te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Norwich City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Norwich City 2
Winst Aston Villa 7
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Norwich City op een 20e positie staat, terwijl we Aston Villa terugvinden op de 13e plaats.