Voorbeschouwing Tottenham Hotspur - Chelsea (0-0) || Premier League

Zondag 19 september 2021 - 17:30 uur

In de Premier League neemt Tottenham Hotspur het zondag 19 september 2021 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Tottenham Hotspur Gelijk Winst Chelsea
4.5x inzet 3.85x inzet 1.84x inzet
LIVE Tottenham Hotspur - Chelsea 0-0

Vanaf zondag 19 september 2021 om 17:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Chelsea volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 13 uur, 31 minuten en 12 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Chelsea
Opstellingen Tottenham Hotspur - Chelsea

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Tottenham Hotspur - Chelsea

Tottenham Hotspur en Chelsea treffen elkaar in de 5e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Tierney en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tottenham Hotspur en Chelsea in de Premier League vond plaats op 4 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 15 keer wist de ploeg van Tottenham Hotspur te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Tottenham Hotspur. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Tottenham Hotspur 7
Winst Chelsea 15
Gelijkspel 10
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tottenham Hotspur op een 7e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Tottenham Hotspur - Chelsea Opstelling Tottenham Hotspur Opstelling Chelsea Live Tottenham Hotspur - Chelsea Live Tottenham Hotspur - Chelsea kijken Tottenham Hotspur - Chelsea kijken Live Tottenham Hotspur - Chelsea stream Tottenham Hotspur - Chelsea Fox Sports Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Chelsea Uitslag Tottenham Hotspur - Chelsea Statistieken Tottenham Hotspur - Chelsea Premier League 2021/2022 Tottenham Hotspur - Chelsea wedden Tottenham Hotspur - Chelsea gokken Tottenham Hotspur - Chelsea Unibet