Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Crystal Palace (3-0) || Premier League 2021/2022

Zondag 26 december 2021 - 16:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Tottenham Hotspur het zondag 26 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Crystal Palace (3-0)

Het Premier League duel tussen Tottenham Hotspur en Crystal Palace is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 3-0 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door H. Kane, waarmee Tottenham Hotspur met 1-0 de leiding nam. Tottenham Hotspur vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lucas Moura op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut kreeg W. Zaha van Crystal Palace voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Crystal Palace de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 74e minuut volgde een derde treffer van Tottenham Hotspur, waarmee Son Heung-Min zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Moss, waardoor Tottenham Hotspur dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Tottenham Hotspur - Crystal Palace 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor W. Zaha Crystal Palace
32' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van Lucas Moura Tottenham Hotspur 1-0
34' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Lucas Moura met assist van Emerson Royal Tottenham Hotspur 2-0
37' Tweede gele kaart Crystal Palace Tweede gele kaart voor W. Zaha Crystal Palace
46' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. Tomkins Crystal Palace
63' Wissel Crystal Palace Wissel J. Mateta voor O. Edouard Crystal Palace
64' Wissel Tottenham Hotspur Wissel S. Bergwijn voor H. Kane Tottenham Hotspur
68' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor D. Sanchez Tottenham Hotspur
74' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min met assist van Lucas Moura Tottenham Hotspur 3-0
76' Wissel Tottenham Hotspur Wissel B. Gil voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
76' Wissel Crystal Palace Wissel J. Schlupp voor C. Gallagher Crystal Palace
79' Wissel Tottenham Hotspur Wissel T. Ndombele voor P. Hojbjerg Tottenham Hotspur
82' Wissel Crystal Palace Wissel N. Ferguson voor T. Mitchell Crystal Palace
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Crystal Palace
Opstellingen Tottenham Hotspur - Crystal Palace
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.