Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers (0-2) || Premier League 2021/2022

Zondag 13 februari 2022 - 15:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Tottenham Hotspur het zondag 13 februari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers (0-2)

Het Premier League duel tussen Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 0-2 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door R. Jimenez, waarmee Wolverhampton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Dendoncker op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Wolverhampton Wanderers.

LIVE Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jimenez Wolverhampton Wanderers 0-1
18' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt L. Dendoncker Wolverhampton Wanderers 0-2
28' Wissel Tottenham Hotspur Wissel D. Kulusevski voor R. Sessegnon Tottenham Hotspur
66' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Ait Nouri Wolverhampton Wanderers
68' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Lucas Moura Tottenham Hotspur
71' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor D. Kulusevski Tottenham Hotspur
71' Wissel Tottenham Hotspur Wissel S. Bergwijn voor Lucas Moura Tottenham Hotspur
81' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Hwang Hee-Chan voor D. Podence Wolverhampton Wanderers
82' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Emerson Royal voor M. Doherty Tottenham Hotspur
84' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Trincao voor L. Cundle Wolverhampton Wanderers
86' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel F. Silva voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
94' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor R. Bentancur Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers

Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 25e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Friend en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers in de Premier League vond plaats op 22 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tottenham Hotspur. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Tottenham Hotspur favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Wolverhampton Wanderers slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Tottenham Hotspur 6
Winst Wolverhampton Wanderers 4
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tottenham Hotspur op een 7e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 8e plaats.