Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Brentford (0-2) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 13:30 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Wolverhampton Wanderers het zaterdag 18 september 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Brentford (0-2)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 0-2 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 28 minuten. I. Toney maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Brentford vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Brentford vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Mbeumo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut kreeg S. Baptiste van Brentford voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Brentford de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Brentford.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Brentford 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Jose Sa Wolverhampton Wanderers
28' Penalty Brentford Penalty I. Toney Brentford 0-1
30' VAR: Afgekeurd doelpunt I. Toney Afgekeurd doelpunt vanwege hands I. Toney Brentford
34' Doelpunt Brentford Doelpunt B. Mbeumo met assist van I. Toney Brentford 0-2
38' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Hwang Hee-Chan voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
46' Gele kaart Brentford Gele kaart voor R. Henry Brentford
58' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
59' Gele kaart Brentford Gele kaart voor S. Baptiste Brentford
64' Tweede gele kaart Brentford Tweede gele kaart voor S. Baptiste Brentford
68' Wissel Brentford Wissel F. Onyeka voor S. Canos Brentford
72' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel D. Podence voor F. Marcal Wolverhampton Wanderers
74' Gele kaart Brentford Gele kaart voor P. Jansson Brentford
75' Wissel Brentford Wissel M. Roerslev Rasmussen voor R. Henry Brentford
80' Gele kaart Brentford Gele kaart voor T. Frank Brentford
82' Wissel Brentford Wissel M. Jorgensen voor P. Jansson Brentford
82' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel F. Silva voor N. Semedo Wolverhampton Wanderers
96' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor C. Coady Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Brentford
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Brentford
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Brentford zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Brentford

Wolverhampton Wanderers en Brentford treffen elkaar in de 5e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren England en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wolverhampton Wanderers en Brentford elkaar treffen in de Premier League.

Winst Wolverhampton Wanderers 0
Winst Brentford 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolverhampton Wanderers op een 13e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 10e plaats.