Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Leicester City (2-1) || Premier League 2021/2022

Zondag 20 februari 2022 - 17:30 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Wolverhampton Wanderers het zondag 20 februari 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Leicester City (2-1)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door R. Neves, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Leicester City kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Lookman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette D. Podence zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wolverhampton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Pawson, waardoor Wolverhampton Wanderers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Leicester City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Neves met assist van R. Jimenez Wolverhampton Wanderers 1-0
29' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor C. Soyuncu Leicester City
31' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Ait Nouri Wolverhampton Wanderers
36' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor M. Albrighton Leicester City
38' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor A. Lookman Leicester City
38' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor D. Podence Wolverhampton Wanderers
41' Doelpunt Leicester City Doelpunt A. Lookman met assist van M. Albrighton Leicester City 1-1
58' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Hwang Hee-Chan voor J. Moutinho Wolverhampton Wanderers
66' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt D. Podence met assist van L. Dendoncker Wolverhampton Wanderers 2-1
70' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor L. Dendoncker Wolverhampton Wanderers
73' Wissel Leicester City Wissel K. Iheanacho voor P. Daka Leicester City
74' Wissel Leicester City Wissel J. Maddison voor W. Ndidi Leicester City
76' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
81' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Neto voor D. Podence Wolverhampton Wanderers
88' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel F. Marcal voor R. Ait Nouri Wolverhampton Wanderers
92' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor R. Pereira Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Leicester City
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Leicester City
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Brendan Rodgers
Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Leicester City

Wolverhampton Wanderers en Leicester City treffen elkaar in de 26e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolverhampton Wanderers en Leicester City in de Premier League vond plaats op 14 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Leicester City favoriet. 3 keer wist de ploeg van Wolverhampton Wanderers te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Wolverhampton Wanderers. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Wolverhampton Wanderers 1
Winst Leicester City 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolverhampton Wanderers op een 8e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 11e plaats.