Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Liverpool (0-1) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 16:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Wolverhampton Wanderers het zaterdag 4 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Liverpool (0-1)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 0-1 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 94e minuut door D. Origi, waarmee Liverpool met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Liverpool dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Chris Kavanagh, waardoor Liverpool de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Liverpool 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor L. Dendoncker Wolverhampton Wanderers
62' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor Fabinho Liverpool
66' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor A. Robertson Liverpool
68' Wissel Liverpool Wissel D. Origi voor J. Henderson Liverpool
79' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel J. Moutinho voor Hwang Hee-Chan Wolverhampton Wanderers
82' Wissel Liverpool Wissel A. Oxlade-Chamberlain voor D. Jota Liverpool
88' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
88' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Trincao voor A. Traore Wolverhampton Wanderers
92' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel K. Hoever voor R. Ait Nouri Wolverhampton Wanderers
94' Doelpunt Liverpool Doelpunt D. Origi met assist van M. Salah Liverpool 0-1
96' Wissel Liverpool Wissel J. Milner voor M. Salah Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Liverpool
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Liverpool
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Bruno Miguel Silva do Nascimento
Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Liverpool

Wolverhampton Wanderers en Liverpool treffen elkaar in de 15e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolverhampton Wanderers en Liverpool in de Premier League vond plaats op 15 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Liverpool favoriet. 10 keer wist de ploeg van Wolverhampton Wanderers te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Wolverhampton Wanderers. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Wolverhampton Wanderers 1
Winst Liverpool 10
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolverhampton Wanderers op een 8e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 3e plaats.