Nabeschouwing AFC Bournemouth - Arsenal (0-3) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 18:30 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 20 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Arsenal (0-3)

Het Premier League duel tussen AFC Bournemouth en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 0-3 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Arsenal kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. Odegaard. Arsenal vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Odegaard op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Arsenal, waarmee W. Saliba zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Pawson, waardoor Arsenal dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE AFC Bournemouth - Arsenal 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Arsenal Doelpunt M. Odegaard Arsenal 0-1
11' Doelpunt Arsenal Doelpunt M. Odegaard met assist van G. Jesus Arsenal 0-2
27' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Zemura AFC Bournemouth
46' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Anthony voor M. Senesi AFC Bournemouth
46' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Cook voor B. Pearson AFC Bournemouth
52' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor G. Jesus Arsenal
54' Doelpunt Arsenal Doelpunt W. Saliba met assist van G. Xhaka Arsenal 0-3
60' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor A. Smith AFC Bournemouth
65' Wissel AFC Bournemouth Wissel R. Christie voor P. Billing AFC Bournemouth
73' VAR: Afgekeurd doelpunt G. de Jesus Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel G. de Jesus Arsenal
74' Wissel Arsenal Wissel E. Smith Rowe voor M. Odegaard Arsenal
74' Wissel Arsenal Wissel E. Nketiah voor G. Martinelli Arsenal
74' Wissel Arsenal Wissel T. Tomiyasu voor B. White Arsenal
88' Wissel Arsenal Wissel A. S. Lokonga voor G. Xhaka Arsenal
88' Wissel Arsenal Wissel K. Tierney voor B. Saka Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Arsenal
Opstellingen AFC Bournemouth - Arsenal
De opstellingen van AFC Bournemouth en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.