Nabeschouwing AFC Bournemouth - Liverpool (1-0) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 11 maart 2023 - 13:30 uur



In de Premier League 2022/2023 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 11 maart 2023 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Liverpool (1-0)

Het Premier League duel tussen AFC Bournemouth en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 1-0 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken AFC Bournemouth - Liverpool
Goals
1
0
LIVE AFC Bournemouth - Liverpool 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Liverpool
Opstellingen AFC Bournemouth - Liverpool

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AFC Bournemouth - Liverpool

AFC Bournemouth en Liverpool treffen elkaar in de 27e speelronde van de Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Brooks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AFC Bournemouth en Liverpool in de Premier League vond plaats op 27 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Liverpool favoriet. 9 keer wist de ploeg van AFC Bournemouth te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor AFC Bournemouth. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst AFC Bournemouth 1
Winst Liverpool 9
Gelijkspel 1
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AFC Bournemouth op een 20e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
AFC Bournemouth - Liverpool Opstelling AFC Bournemouth Opstelling Liverpool Live AFC Bournemouth - Liverpool Live AFC Bournemouth - Liverpool kijken AFC Bournemouth - Liverpool kijken Live AFC Bournemouth - Liverpool stream AFC Bournemouth - Liverpool Fox Sports Nabeschouwing AFC Bournemouth - Liverpool Uitslag AFC Bournemouth - Liverpool Statistieken AFC Bournemouth - Liverpool Premier League 2022/2023 AFC Bournemouth - Liverpool wedden AFC Bournemouth - Liverpool gokken AFC Bournemouth - Liverpool Unibet