Nabeschouwing Brentford - Brighton & Hove Albion (2-0) || Premier League 2022/2023

Vrijdag 14 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Brentford het vrijdag 14 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Brentford Community Stadium in Brentford.

Via de Brentford - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Brighton & Hove Albion (2-0)

Het Premier League duel tussen Brentford en Brighton & Hove Albion is onder leiding van scheidsrechter Michael Salisbury geëindigd in een 2-0 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door I. Toney, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 64e minuut voor dat Brentford via I. Toney op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Brentford.

LIVE Brentford - Brighton & Hove Albion 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Brentford Doelpunt I. Toney met assist van F. Onyeka Brentford 1-0
44' Gele kaart Brentford Gele kaart voor T. Frank Brentford
44' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor R. De Zerbi Brighton & Hove Albion
46' Gele kaart Brentford Gele kaart voor M. Jensen Brentford
47' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor M. Caicedo Brighton & Hove Albion
46' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel K. Mitoma voor P. Estupinan Brighton & Hove Albion
64' Penalty Brentford Penalty I. Toney Brentford 2-0
68' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Lallana voor P. Gross Brighton & Hove Albion
69' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel D. Undav voor L. Trossard Brighton & Hove Albion
71' Wissel Brentford Wissel S. Baptiste voor F. Onyeka Brentford
71' Wissel Brentford Wissel M. Roerslev Rasmussen voor Y. Wissa Brentford
80' Wissel Brentford Wissel S. Canos voor B. Mbeumo Brentford
80' Wissel Brentford Wissel J. Dasilva voor M. Jensen Brentford
87' Wissel Brentford Wissel S. Ghoddos voor R. Henry Brentford
92' Gele kaart Brentford Gele kaart voor S. Baptiste Brentford
93' Gele kaart Brentford Gele kaart voor I. Toney Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Brentford - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Brentford en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.