Nabeschouwing Brentford - Wolverhampton Wanderers (1-1) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Brentford het zaterdag 29 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Brentford Community Stadium in Brentford.

Via de Brentford - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Wolverhampton Wanderers (1-1)

De Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Brentford en Wolverhampton Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door B. Mee, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers kwam na 52 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Neves, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 97e minuut moest Wolverhampton Wanderers verder met een man minder nadat D. Costa een rode kaart had gekregen. Het lukte Brentford in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Brentford - Wolverhampton Wanderers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor N. Semedo Wolverhampton Wanderers
30' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor D. Podence Wolverhampton Wanderers
37' Wissel Brentford Wissel M. Damsgaard voor M. Jensen Brentford
41' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel J. Moutinho voor Matheus Nunes Wolverhampton Wanderers
50' Doelpunt Brentford Doelpunt B. Mee met assist van B. Mbeumo Brentford 1-0
52' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Neves met assist van N. Semedo Wolverhampton Wanderers 1-1
75' Wissel Brentford Wissel K. Lewis-Potter voor Y. Wissa Brentford
80' Gele kaart Brentford Gele kaart voor B. Mbeumo Brentford
83' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel G. Guedes voor A. Traore Wolverhampton Wanderers
83' Wissel Brentford Wissel F. Onyeka voor J. Dasilva Brentford
83' Wissel Brentford Wissel M. Roerslev Rasmussen voor K. Ajer Brentford
83' Wissel Brentford Wissel S. Canos voor B. Mbeumo Brentford
84' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
86' Gele kaart Brentford Gele kaart voor M. Damsgaard Brentford
93' Gele kaart Brentford Gele kaart voor I. Toney Brentford
97' Rode kaart Wolverhampton Wanderers Rode kaart voor D. Costa Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Brentford - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Brentford en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Thomas Frank
Voorbeschouwing Brentford - Wolverhampton Wanderers

Brentford en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 14e speelronde van de Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brentford en Wolverhampton Wanderers in de Premier League vond plaats op 22 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Brentford als Wolverhampton Wanderers wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Brentford 1
Winst Wolverhampton Wanderers 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 11e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 19e plaats.