Nabeschouwing Chelsea - Everton (2-2) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 18 maart 2023 - 18:30 uur



In de Premier League 2022/2023 neemt Chelsea het zaterdag 18 maart 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Everton. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Everton (2-2)

De Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Chelsea en Everton geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Chelsea - Everton
Goals
2
2
LIVE Chelsea - Everton 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Everton
Opstellingen Chelsea - Everton

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Chelsea - Everton

Chelsea en Everton treffen elkaar in de 28e speelronde van de Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren England en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en Everton in de Premier League vond plaats op 6 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide ploegen is Chelsea favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Everton slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Chelsea 15
Winst Everton 8
Gelijkspel 11
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chelsea op een 11e positie staat, terwijl we Everton terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Chelsea - Everton Opstelling Chelsea Opstelling Everton Live Chelsea - Everton Live Chelsea - Everton kijken Chelsea - Everton kijken Live Chelsea - Everton stream Chelsea - Everton Fox Sports Nabeschouwing Chelsea - Everton Uitslag Chelsea - Everton Statistieken Chelsea - Everton Premier League 2022/2023 Chelsea - Everton wedden Chelsea - Everton gokken Chelsea - Everton Unibet