Nabeschouwing Crystal Palace - Nottingham Forest (1-1) || Premier League 2022/2023

Zondag 28 mei 2023 - 17:30 uur



In de Premier League 2022/2023 neemt Crystal Palace het zondag 28 mei 2023 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Nottingham Forest (1-1)

De Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Crystal Palace en Nottingham Forest geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Crystal Palace - Nottingham Forest
Goals
1
1
LIVE Crystal Palace - Nottingham Forest 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Nottingham Forest
Opstellingen Crystal Palace - Nottingham Forest

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Crystal Palace - Nottingham Forest

Crystal Palace en Nottingham Forest treffen elkaar in de 38e speelronde van de Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Bramall en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crystal Palace en Nottingham Forest in de Premier League vond plaats op 12 november 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nottingham Forest. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Nottingham Forest favoriet. 1 keer wist de ploeg van Crystal Palace te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crystal Palace. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Crystal Palace 0
Winst Nottingham Forest 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crystal Palace op een 11e positie staat, terwijl we Nottingham Forest terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Crystal Palace - Nottingham Forest Opstelling Crystal Palace Opstelling Nottingham Forest Live Crystal Palace - Nottingham Forest Live Crystal Palace - Nottingham Forest kijken Crystal Palace - Nottingham Forest kijken Live Crystal Palace - Nottingham Forest stream Crystal Palace - Nottingham Forest Fox Sports Nabeschouwing Crystal Palace - Nottingham Forest Uitslag Crystal Palace - Nottingham Forest Statistieken Crystal Palace - Nottingham Forest Premier League 2022/2023 Crystal Palace - Nottingham Forest wedden Crystal Palace - Nottingham Forest gokken Crystal Palace - Nottingham Forest Unibet