Nabeschouwing Fulham - Brentford (3-2) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Fulham het zaterdag 20 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Brentford (3-2)

Het Premier League duel tussen Fulham en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 3-2 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fulham kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van B. Reid. Fulham vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Palhinha op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut wist Brentford de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Norgaard.

Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat I. Toney de 2-2 maakte voor Brentford. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Fulham dat in de 90e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Mitrovic de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Peter Bankes bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Fulham.

LIVE Fulham - Brentford 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Fulham Doelpunt B. Reid Fulham 1-0
20' Doelpunt Fulham Doelpunt J. Palhinha met assist van Andreas Pereira Fulham 2-0
29' Gele kaart Fulham Gele kaart voor J. Palhinha Fulham
31' Gele kaart Fulham Gele kaart voor K. Tete Fulham
44' Doelpunt Brentford Doelpunt C. Norgaard met assist van M. Jensen Brentford 2-1
49' VAR: Afgekeurd doelpunt I. Toney Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel I. Toney Brentford
56' Gele kaart Brentford Gele kaart voor J. Dasilva Brentford
60' Wissel Brentford Wissel K. Lewis-Potter voor A. Hickey Brentford
60' Wissel Brentford Wissel V. Janelt voor M. Jensen Brentford
71' Doelpunt Brentford Doelpunt I. Toney met assist van Y. Wissa Brentford 2-2
74' Wissel Brentford Wissel S. Baptiste voor J. Dasilva Brentford
77' Wissel Fulham Wissel K. Mbabu voor K. Tete Fulham
77' Wissel Fulham Wissel T. Cairney voor J. Stansfield Fulham
80' Gele kaart Brentford Gele kaart voor B. Mee Brentford
83' Wissel Brentford Wissel S. Ghoddos voor Y. Wissa Brentford
90' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van K. Mbabu Fulham 3-2
92' Wissel Fulham Wissel S. Duffy voor A. Mitrovic Fulham
94' Gele kaart Fulham Gele kaart voor K. Mbabu Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Brentford
Opstellingen Fulham - Brentford
De opstellingen van Fulham en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Fulham - Brentford

Fulham en Brentford treffen elkaar in de 3e speelronde van de Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Bankes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fulham en Brentford elkaar treffen in de Premier League.

Winst Fulham 0
Winst Brentford 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 13e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 4e plaats.