Nabeschouwing Fulham - Everton (0-0) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 18:30 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Fulham het zaterdag 29 oktober 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Everton. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Everton (0-0)

De Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Fulham en Everton geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Fulham en Everton gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Fulham, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter John Brooks niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Fulham - Everton 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mitrovic Fulham
58' Gele kaart Fulham Gele kaart voor B. Reid Fulham
64' Gele kaart Everton Gele kaart voor A. Onana Everton
64' Wissel Everton Wissel N. Patterson voor S. Coleman Everton
65' Wissel Everton Wissel J. Garner voor I. Gueye Everton
67' Wissel Fulham Wissel H. Wilson voor N. Kebano Fulham
76' Wissel Everton Wissel D. McNeil voor D. Gray Everton
76' Wissel Fulham Wissel T. Cairney voor A. Pereira Fulham
76' Wissel Fulham Wissel K. Tete voor B. Reid Fulham
86' Wissel Everton Wissel N. Maupay voor A. Gordon Everton
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Everton
Opstellingen Fulham - Everton
De opstellingen van Fulham en Everton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Everton zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fulham - Everton

Fulham en Everton treffen elkaar in de 14e speelronde van de Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Brooks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Everton in de Premier League vond plaats op 14 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Everton favoriet. 14 keer wist de ploeg van Fulham te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Fulham. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Fulham 6
Winst Everton 14
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 8e positie staat, terwijl we Everton terugvinden op de 13e plaats.