Nabeschouwing Leicester City - Nottingham Forest (4-0) || Premier League 2022/2023

Maandag 3 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Leicester City het maandag 3 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Nottingham Forest (4-0)

Het Premier League duel tussen Leicester City en Nottingham Forest is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 4-0 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door J. Maddison, waarmee Leicester City met 1-0 de leiding nam. Leicester City vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Barnes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut volgde een derde treffer van Leicester City, waarmee J. Maddison zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Leicester City in de 73e minuut, nadat P. Daka de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Leicester City.

LIVE Leicester City - Nottingham Forest 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor N. Williams Nottingham Forest
25' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Maddison Leicester City 1-0
27' Doelpunt Leicester City Doelpunt H. Barnes met assist van J. Vardy Leicester City 2-0
33' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor C. Kouyate Nottingham Forest
35' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Maddison Leicester City 3-0
46' Wissel Leicester City Wissel B. Soumare voor W. Ndidi Leicester City
46' Wissel Nottingham Forest Wissel R. Freuler voor C. Kouyate Nottingham Forest
46' Wissel Nottingham Forest Wissel R. Yates voor L. OBrien Nottingham Forest
46' Wissel Nottingham Forest Wissel S. Aurier voor N. Williams Nottingham Forest
62' Wissel Leicester City Wissel P. Daka voor J. Vardy Leicester City
62' Wissel Nottingham Forest Wissel E. Dennis voor T. Awoniyi Nottingham Forest
64' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Lingard Nottingham Forest
69' Wissel Nottingham Forest Wissel O. Mangala voor J. Lingard Nottingham Forest
71' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor B. Soumare Leicester City
73' Doelpunt Leicester City Doelpunt P. Daka met assist van J. Maddison Leicester City 4-0
80' Wissel Leicester City Wissel D. Praet voor Y. Tielemans Leicester City
83' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor J. Maddison Leicester City
85' Wissel Leicester City Wissel M. Albrighton voor J. Maddison Leicester City
92' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor S. Cook Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Nottingham Forest
Opstellingen Leicester City - Nottingham Forest
De opstellingen van Leicester City en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.