Nabeschouwing Nottingham Forest - Fulham (2-3) || Premier League 2022/2023

Vrijdag 16 september 2022 - 21:00 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Nottingham Forest het vrijdag 16 september 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Fulham (2-3)

Het Premier League duel tussen Nottingham Forest en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Jarred Gillett geëindigd in een 2-3 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door T. Awoniyi, waarmee Nottingham Forest met 1-0 de leiding nam. Fulham kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Adarabioyo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette J. Palhinha zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fulham de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de voorsprong voor Fulham vergroot nadat H. Reed de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Nottingham Forest dat in de 77e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat L. OBrien de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jarred Gillett en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Fulham.

LIVE Nottingham Forest - Fulham 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt T. Awoniyi met assist van R. Yates Nottingham Forest 1-0
27' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor S. Cook Nottingham Forest
34' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor W. Boly Nottingham Forest
40' Gele kaart Fulham Gele kaart voor I. Diop Fulham
54' Doelpunt Fulham Doelpunt T. Adarabioyo met assist van Willian Fulham 1-1
57' Doelpunt Fulham Doelpunt J. Palhinha met assist van K. Tete Fulham 1-2
58' Gele kaart Fulham Gele kaart voor J. Palhinha Fulham
60' Doelpunt Fulham Doelpunt H. Reed met assist van J. Palhinha Fulham 1-3
63' Gele kaart Fulham Gele kaart voor K. Tete Fulham
63' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Lingard voor S. Cook Nottingham Forest
63' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Worrall voor W. Boly Nottingham Forest
70' Wissel Fulham Wissel D. James voor Willian Fulham
70' Wissel Nottingham Forest Wissel L. OBrien voor R. Freuler Nottingham Forest
70' Wissel Nottingham Forest Wissel S. Surridge voor T. Awoniyi Nottingham Forest
77' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. OBrien Nottingham Forest 2-3
78' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Pereira Fulham
83' Wissel Fulham Wissel T. Cairney voor A. Pereira Fulham
88' Wissel Nottingham Forest Wissel E. Dennis voor N. Williams Nottingham Forest
90' Wissel Fulham Wissel Carlos Vinicius voor A. Mitrovic Fulham
91' Wissel Fulham Wissel N. Kebano voor B. Reid Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Fulham
Opstellingen Nottingham Forest - Fulham
De opstellingen van Nottingham Forest en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.