Nabeschouwing Nottingham Forest - Liverpool (1-0) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 13:30 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Nottingham Forest het zaterdag 22 oktober 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Liverpool (1-0)

Het Premier League duel tussen Nottingham Forest en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Paul Tierney geëindigd in een 1-0 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door T. Awoniyi, waarmee Nottingham Forest met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Nottingham Forest uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Nottingham Forest - Liverpool 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor J. Gomez Liverpool
55' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt T. Awoniyi Nottingham Forest 1-0
62' Wissel Liverpool Wissel T. Alexander-Arnold voor J. Milner Liverpool
62' Wissel Liverpool Wissel J. Henderson voor F. Carvalho Liverpool
64' Wissel Nottingham Forest Wissel B. Johnson voor J. Lingard Nottingham Forest
64' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Worrall voor T. Awoniyi Nottingham Forest
73' Wissel Nottingham Forest Wissel R. Lodi voor N. Williams Nottingham Forest
76' Wissel Liverpool Wissel A. Oxlade-Chamberlain voor R. Firmino Liverpool
80' Wissel Nottingham Forest Wissel O. Mangala voor C. Kouyate Nottingham Forest
88' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Worrall Nottingham Forest
89' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor R. Freuler Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Liverpool
Opstellingen Nottingham Forest - Liverpool
De opstellingen van Nottingham Forest en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.