Nabeschouwing West Ham United - Wolverhampton Wanderers (2-0) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 18:30 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt West Ham United het zaterdag 1 oktober 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in London Stadium in London.

Via de West Ham United - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Ham United - Wolverhampton Wanderers (2-0)

Het Premier League duel tussen West Ham United en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Paul Tierney geëindigd in een 2-0 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door G. Scamacca, waarmee West Ham United met 1-0 de leiding nam. West Ham United vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Bowen op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor West Ham United.

LIVE West Ham United - Wolverhampton Wanderers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Ham United - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
22' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor J. Moutinho Wolverhampton Wanderers
24' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel A. Traore voor P. Neto Wolverhampton Wanderers
29' Doelpunt West Ham United Doelpunt G. Scamacca West Ham United 1-0
34' Wissel West Ham United Wissel P. Fornals voor M. Cornet West Ham United
52' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor D. Rice West Ham United
54' Doelpunt West Ham United Doelpunt J. Bowen West Ham United 2-0
58' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel D. Costa voor G. Guedes Wolverhampton Wanderers
66' Wissel West Ham United Wissel M. Antonio voor G. Scamacca West Ham United
73' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel B. Traore voor N. Semedo Wolverhampton Wanderers
73' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel C. Campbell voor Matheus Nunes Wolverhampton Wanderers
74' Wissel West Ham United Wissel Emerson voor Lucas Paqueta West Ham United
83' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor A. Cresswell West Ham United
Video hoogtepunten en samenvatting West Ham United - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen West Ham United - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van West Ham United en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Ham United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing West Ham United - Wolverhampton Wanderers

West Ham United en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 9e speelronde van de Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Tierney en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen West Ham United en Wolverhampton Wanderers in de Premier League vond plaats op 27 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Ham United. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Wolverhampton Wanderers favoriet. 6 keer wist de ploeg van West Ham United te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor West Ham United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst West Ham United 5
Winst Wolverhampton Wanderers 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel West Ham United op een 18e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 17e plaats.