Nabeschouwing AFC Bournemouth - Crystal Palace (1-0) || Premier League 2023/2024

Dinsdag 2 april 2024 - 20:45 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt AFC Bournemouth het dinsdag 2 april 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Crystal Palace (1-0)

Het Premier League duel tussen AFC Bournemouth en Crystal Palace is onder leiding van scheidsrechter Graham Scott geëindigd in een 1-0 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door Justin Kluivert, waarmee AFC Bournemouth met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name AFC Bournemouth dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor AFC Bournemouth uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE AFC Bournemouth - Crystal Palace 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor Joachim Andersen Crystal Palace
46' VAR: Afgekeurd doelpunt Eberechi Eze Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Eberechi Eze Crystal Palace
46' Wissel AFC Bournemouth Wissel Antoine Semenyo voor Alex Scott AFC Bournemouth
59' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor Will Hughes Crystal Palace
63' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Marcus Tavernier AFC Bournemouth
63' Wissel AFC Bournemouth Wissel Milos Kerkez voor Dango Ouattara AFC Bournemouth
64' Wissel AFC Bournemouth Wissel Justin Kluivert voor Philip Billing AFC Bournemouth
68' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Antoine Semenyo AFC Bournemouth
70' Wissel Crystal Palace Wissel Jeffrey Schlupp voor Jordan Ayew Crystal Palace
70' Wissel Crystal Palace Wissel D. Ozoh voor Will Hughes Crystal Palace
79' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt Justin Kluivert met assist van Antoine Semenyo AFC Bournemouth 1-0
86' Wissel Crystal Palace Wissel Odsonne Edouard voor Adam Wharton Crystal Palace
90' Wissel AFC Bournemouth Wissel Max Aarons  voor Adam Smith AFC Bournemouth
90' Wissel AFC Bournemouth Wissel Enes Ünal voor Dominic Solanke AFC Bournemouth
93' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Lloyd Kelly  AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Crystal Palace
Opstellingen AFC Bournemouth - Crystal Palace
De opstellingen van AFC Bournemouth en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.