Nabeschouwing AFC Bournemouth - Liverpool (0-4) || Premier League 2023/2024

Zondag 21 januari 2024 - 17:30 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt AFC Bournemouth het zondag 21 januari 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Liverpool (0-4)

Het Premier League duel tussen AFC Bournemouth en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 0-4 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Darwin Núñez, waarmee Liverpool met 0-1 de leiding nam. Liverpool vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Diogo Jota op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Liverpool, waarmee Diogo Jota zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Liverpool in de 93e minuut, nadat Darwin Núñez de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Liverpool.

LIVE AFC Bournemouth - Liverpool 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Doelpunt Liverpool Doelpunt Darwin Núñez met assist van Diogo Jota Liverpool 0-1
55' Wissel AFC Bournemouth Wissel Lloyd Kelly voor James Hill AFC Bournemouth
55' Wissel AFC Bournemouth Wissel Alex Scott voor Luis Sinisterra AFC Bournemouth
59' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Lewis Cook AFC Bournemouth
64' Wissel Liverpool Wissel Ryan Gravenberch voor Harvey Elliott Liverpool
64' Wissel Liverpool Wissel Cody Gakpo voor Luis Díaz Liverpool
66' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor Conor Bradley Liverpool
69' Wissel AFC Bournemouth Wissel David Brooks voor Justin Kluivert AFC Bournemouth
70' Doelpunt Liverpool Doelpunt Diogo Jota met assist van Cody Gakpo Liverpool 0-2
79' Doelpunt Liverpool Doelpunt Diogo Jota met assist van Conor Bradley Liverpool 0-3
83' Wissel AFC Bournemouth Wissel Philip Billing voor Lewis Cook AFC Bournemouth
83' Wissel Liverpool Wissel Owen Beck voor Conor Bradley Liverpool
83' Wissel AFC Bournemouth Wissel Kieffer Moore voor Dominic Solanke AFC Bournemouth
83' Wissel Liverpool Wissel Bobby Clark voor Curtis Jones Liverpool
93' Doelpunt Liverpool Doelpunt Darwin Núñez met assist van Joe Gomez Liverpool 0-4
97' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor Darwin Núñez Liverpool
93' Wissel Liverpool Wissel Kaide Gordon voor Diogo Jota Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Liverpool
Opstellingen AFC Bournemouth - Liverpool
De opstellingen van AFC Bournemouth en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.