Nabeschouwing Chelsea - Brentford (0-2) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 13:30 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Chelsea het zaterdag 28 oktober 2023 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Brentford (0-2)

Het Premier League duel tussen Chelsea en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 0-2 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door Ethan Pinnock, waarmee Brentford met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Brentford opnieuw te scoren. In de 96e minuut was het Bryan Mbeumo die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Brentford.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Brentford.

LIVE Chelsea - Brentford 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Gele kaart Brentford Gele kaart voor Neal Maupay Brentford
58' Doelpunt Brentford Doelpunt Ethan Pinnock met assist van Bryan Mbeumo Brentford 0-1
64' Wissel Brentford Wissel Frank Onyeka voor Mathias Jensen Brentford
67' Wissel Chelsea Wissel Reece James voor Axel Disasi Chelsea
67' Wissel Chelsea Wissel Ian Maatsen voor Noni Madueke Chelsea
76' Wissel Brentford Wissel Neal Maupay voor Yoane Wissa Brentford
76' Wissel Brentford Wissel Yegor Yarmolyuk voor Vitaly Janelt Brentford
77' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Moisés Caicedo Chelsea
81' Wissel Chelsea Wissel Lesley Ugochukwu voor Moisés Caicedo Chelsea
81' Wissel Chelsea Wissel Deivid Washington voor Marc Cucurella Chelsea
84' Wissel Brentford Wissel Saman Ghoddos voor Aaron Hickey Brentford
85' Gele kaart Brentford Gele kaart voor Frank Onyeka Brentford
96' Doelpunt Brentford Doelpunt Bryan Mbeumo met assist van Neal Maupay Brentford 0-2
95' Gele kaart Brentford Gele kaart voor Saman Ghoddos Brentford
97' Gele kaart Brentford Gele kaart voor Christian Nörgaard Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Brentford
Opstellingen Chelsea - Brentford
De opstellingen van Chelsea en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brentford zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Thomas Frank
Voorbeschouwing Chelsea - Brentford

Chelsea en Brentford treffen elkaar in de 10e speelronde van de Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en Brentford in de Premier League vond plaats op 26 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brentford. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Brentford favoriet. 2 keer wist de ploeg van Chelsea te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Chelsea. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Chelsea 1
Winst Brentford 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chelsea op een 10e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 14e plaats.