Nabeschouwing Everton - Luton Town (1-2) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 30 september 2023 - 16:00 uur



In de Premier League 2023/2024 neemt Everton het zaterdag 30 september 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Everton - Luton Town (1-2)

Het Premier League duel tussen Everton en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 1-2 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Everton - Luton Town
Goals
1
2
LIVE Everton - Luton Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Everton - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Everton - Luton Town
Opstellingen Everton - Luton Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Everton - Luton Town

Everton en Luton Town treffen elkaar in de 7e speelronde van de Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Everton en Luton Town elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Everton 0
Winst Luton Town 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Everton op een 15e positie staat, terwijl we Luton Town terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Everton - Luton Town Opstelling Everton Opstelling Luton Town Live Everton - Luton Town Live Everton - Luton Town kijken Everton - Luton Town kijken Live Everton - Luton Town stream Everton - Luton Town Fox Sports Nabeschouwing Everton - Luton Town Uitslag Everton - Luton Town Statistieken Everton - Luton Town Premier League 2023/2024 Everton - Luton Town wedden Everton - Luton Town gokken Everton - Luton Town Unibet