Nabeschouwing Fulham - Brentford (0-3) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Premier League 2023/2024 neemt Fulham het zaterdag 19 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Brentford (0-3)

Het Premier League duel tussen Fulham en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 0-3 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Fulham - Brentford
LIVE Fulham - Brentford 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Brentford
Opstellingen Fulham - Brentford

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fulham - Brentford

Fulham en Brentford treffen elkaar in de 2e speelronde van de Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Bond en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Brentford in de Premier League vond plaats op 6 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brentford. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fulham als Brentford wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fulham 1
Winst Brentford 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 5e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fulham - Brentford Opstelling Fulham Opstelling Brentford Live Fulham - Brentford Live Fulham - Brentford kijken Fulham - Brentford kijken Live Fulham - Brentford stream Fulham - Brentford Fox Sports Nabeschouwing Fulham - Brentford Uitslag Fulham - Brentford Statistieken Fulham - Brentford Premier League 2023/2024 Fulham - Brentford wedden Fulham - Brentford gokken Fulham - Brentford Unibet