Nabeschouwing Fulham - Newcastle United (0-1) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 6 april 2024 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Fulham het zaterdag 6 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Newcastle United (0-1)

Het Premier League duel tussen Fulham en Newcastle United is onder leiding van scheidsrechter Samuel Allison geëindigd in een 0-1 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door Bruno Guimarães, waarmee Newcastle United met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Newcastle United dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Samuel Allison, waardoor Newcastle United de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Fulham - Newcastle United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Emil Krafth Newcastle United
40' Wissel Newcastle United Wissel Elliot Anderson voor Joe Willock Newcastle United
51' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Sean Longstaff Newcastle United
65' Wissel Newcastle United Wissel Harvey Barnes  voor Jacob Murphy Newcastle United
65' Wissel Fulham Wissel Saša Lukić voor Tom Cairney Fulham
65' Wissel Fulham Wissel Adama Traoré voor Andreas Pereira Fulham
65' Wissel Fulham Wissel Harry Wilson voor Willian Fulham
68' Gele kaart Fulham Gele kaart voor Saša Lukić Fulham
78' VAR: Afgekeurd doelpunt Fabian Schär Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding Fabian Schär Newcastle United
81' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Bruno Guimarães Newcastle United 0-1
85' Wissel Fulham Wissel Armando Broja voor João Palhinha Fulham
85' Wissel Fulham Wissel Raúl Jiménez voor Rodrigo Muniz Fulham
95' Wissel Newcastle United Wissel Paul Dummett voor Lewis Hall Newcastle United
95' Wissel Newcastle United Wissel Matt Ritchie voor Anthony Gordon Newcastle United
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Newcastle United
Opstellingen Fulham - Newcastle United
De opstellingen van Fulham en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.