Nabeschouwing Fulham - Wolverhampton Wanderers (3-2) || Premier League 2023/2024

Maandag 27 november 2023 - 21:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Fulham het maandag 27 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Wolverhampton Wanderers (3-2)

Het Premier League duel tussen Fulham en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Michael Salisbury geëindigd in een 3-2 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Alex Iwobi, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Matheus Cunha, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Fulham vervolgens op 2-1. Het was Willian die vanaf 11 meter wist te scoren in de 59e minuut.

Hee-chan Hwang zette Wolverhampton Wanderers even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Michael Salisbury toegekende penalty wist te benutten. In de 94e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Fulham speler Willian.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Michael Salisbury bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Fulham.

LIVE Fulham - Wolverhampton Wanderers 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Fulham Doelpunt Alex Iwobi met assist van Antonee Robinson Fulham 1-0
19' Gele kaart Fulham Gele kaart voor Tim Ream Fulham
19' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Matt Doherty voor Rayan Aït-Nouri Wolverhampton Wanderers
22' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Matheus Cunha met assist van Jean-Ricner Bellegarde Wolverhampton Wanderers 1-1
33' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor João Gomes Wolverhampton Wanderers
59' Penalty Fulham Penalty Willian Fulham 2-1
62' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Sasa Kalajdzic voor Jean-Ricner Bellegarde Wolverhampton Wanderers
75' Penalty Wolverhampton Wanderers Penalty Hee-chan Hwang Wolverhampton Wanderers 2-2
76' Wissel Fulham Wissel Carlos Vinícius voor Raúl Jiménez Fulham
76' Wissel Fulham Wissel Harry Wilson voor Andreas Pereira Fulham
83' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Tommy Doyle voor Matheus Cunha Wolverhampton Wanderers
84' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Mario Lemina Wolverhampton Wanderers
88' Gele kaart Fulham Gele kaart voor Carlos Vinícius Fulham
94' Penalty Fulham Penalty Willian Fulham 3-2
95' Wissel Fulham Wissel Tosin Adarabioyo voor Willian Fulham
90' Harry Wilson Fulham
95' Wissel Fulham Wissel Sasa Lukic voor Tom Cairney Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Fulham - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Fulham en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Marco Alexandre Saraiva da Silva
Voorbeschouwing Fulham - Wolverhampton Wanderers

Fulham en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 13e speelronde van de Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Salisbury en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Wolverhampton Wanderers in de Premier League vond plaats op 24 februari 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Wolverhampton Wanderers favoriet. 5 keer wist de ploeg van Fulham te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Fulham. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Fulham 2
Winst Wolverhampton Wanderers 5
Gelijkspel 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 15e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 12e plaats.