Nabeschouwing Liverpool - AFC Bournemouth (3-1) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Premier League 2023/2024 neemt Liverpool het zaterdag 19 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Anfield in Liverpool.

Via de Liverpool - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - AFC Bournemouth (3-1)

Het Premier League duel tussen Liverpool en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 3-1 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Liverpool - AFC Bournemouth
Goals
3
1
LIVE Liverpool - AFC Bournemouth 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - AFC Bournemouth
Opstellingen Liverpool - AFC Bournemouth

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Liverpool - AFC Bournemouth

Liverpool en AFC Bournemouth treffen elkaar in de 2e speelronde van de Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Bramall en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Liverpool en AFC Bournemouth in de Premier League vond plaats op 11 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor AFC Bournemouth. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Liverpool favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl AFC Bournemouth slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Liverpool 9
Winst AFC Bournemouth 2
Gelijkspel 1
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Liverpool op een 12e positie staat, terwijl we AFC Bournemouth terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Liverpool - AFC Bournemouth Opstelling Liverpool Opstelling AFC Bournemouth Live Liverpool - AFC Bournemouth Live Liverpool - AFC Bournemouth kijken Liverpool - AFC Bournemouth kijken Live Liverpool - AFC Bournemouth stream Liverpool - AFC Bournemouth Fox Sports Nabeschouwing Liverpool - AFC Bournemouth Uitslag Liverpool - AFC Bournemouth Statistieken Liverpool - AFC Bournemouth Premier League 2023/2024 Liverpool - AFC Bournemouth wedden Liverpool - AFC Bournemouth gokken Liverpool - AFC Bournemouth Unibet