Nabeschouwing Luton Town - Arsenal (3-4) || Premier League 2023/2024

Dinsdag 5 december 2023 - 21:15 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Luton Town het dinsdag 5 december 2023 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Arsenal (3-4)

Het Premier League duel tussen Luton Town en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 3-4 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Gabriel Martinelli, waarmee Arsenal met 0-1 de leiding nam. Luton Town kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Gabriel Osho, die daarmee de stand op 1-1 zette. Ross Barkley dacht na 44 minuten te scoren voor Arsenal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 46e minuut scoorde Luton Town via Gabriel Jesus, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 88e minuut leek Jordan Clark te scoren voor Arsenal, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Samuel Barrott. In de 97e minuut werd wederom gescoord. Dit keer kwam het doelpunt op naam van Declan Rice die daarmee de 3-4 scoorde voor Arsenal.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Samuel Barrott bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Arsenal.

LIVE Luton Town - Arsenal 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Arsenal Doelpunt Gabriel Martinelli met assist van Bukayo Saka Arsenal 0-1
25' Doelpunt Luton Town Doelpunt Gabriel Osho met assist van Alfie Doughty Luton Town 1-1
33' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Jacob Brown Luton Town
34' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Mikel Arteta Luton Town
44' Doelpunt Arsenal Doelpunt Ross Barkley Arsenal
45' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor Gabriel Jesus Ben White Arsenal 1-2
46' Doelpunt Luton Town Doelpunt Gabriel Jesus Luton Town
49' Doelpunt Luton Town Doelpunt Elijah Adebayo met assist van Alfie Doughty Luton Town 2-2
57' Doelpunt Arsenal Doelpunt Ross Barkley met assist van Andros Townsend  Arsenal 3-2
60' Wissel Luton Town Wissel Kai Havertz voor Gabriel Jesus Luton Town 3-3
61' Wissel Luton Town Wissel Carlton Morris voor Elijah Adebayo Luton Town
61' Wissel Luton Town Wissel Tahith Chong voor Jacob Brown Luton Town
62' Wissel Arsenal Wissel Chiedozie Ogbene voor Andros Townsend  Arsenal
64' Wissel Arsenal Wissel Oleksandr Zinchenko voor Jakub Kiwior Arsenal
64' Wissel Luton Town Wissel Leandro Trossard voor Gabriel Martinelli Luton Town
88' Wissel Luton Town Wissel Ryan Giles voor Alfie Doughty Luton Town
88' Doelpunt Arsenal Doelpunt Jordan Clark met assist van Pelly Ruddock Mpanzu Arsenal
97' Doelpunt Arsenal Doelpunt Declan Rice met assist van Martin Ødegaard  Arsenal 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Arsenal
Opstellingen Luton Town - Arsenal
De opstellingen van Luton Town en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.