Nabeschouwing Luton Town - Fulham (2-4) || Premier League 2023/2024

Zondag 19 mei 2024 - 17:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Luton Town het zondag 19 mei 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Fulham (2-4)

Het Premier League duel tussen Luton Town en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 2-4 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Adama Traoré, waarmee Fulham met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Carlton Morris in de 46e minuut zorgde er even later voor dat Luton Town weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 48e minuut zette Raúl Jiménez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fulham de leiding in de wedstrijd nam.

Na 49 minuten werd de voorsprong voor Fulham vergroot nadat Raúl Jiménez de 1-3 wist te scoren. In de 55e minuut kwam Luton Town weer dichterbij, nadat Alfie Doughty de stand terug wist te brengen naar 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 68e minuut en kwam op naam te staan van Fulham speler Harry Wilson, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Matt Donohue en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Fulham.

LIVE Luton Town - Fulham 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Luton Town Wissel J. Johnson voor Teden Mengi Luton Town
22' Gele kaart Fulham Gele kaart voor Harrison Reed Fulham
34' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Albert Sambi Lokonga Luton Town
43' Doelpunt Fulham Doelpunt Adama Traoré met assist van Harry Wilson Fulham 0-1
46' Penalty Luton Town Penalty Carlton Morris Luton Town 1-1
48' Doelpunt Fulham Doelpunt Raúl Jiménez met assist van Harry Wilson Fulham 1-2
48' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Jordan Clark Luton Town
49' Doelpunt Fulham Doelpunt Raúl Jiménez met assist van Harrison Reed Fulham 1-3
54' Gele kaart Fulham Gele kaart voor Antonee Robinson Fulham
55' Doelpunt Luton Town Doelpunt Alfie Doughty Luton Town 2-3
59' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Alfie Doughty Luton Town
68' Doelpunt Fulham Doelpunt Harry Wilson met assist van Adama Traoré Fulham 2-4
70' Wissel Luton Town Wissel Pelly Ruddock Mpanzu voor Jordan Clark Luton Town
73' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Carlton Morris Luton Town
73' Gele kaart Fulham Gele kaart voor Adama Traoré Fulham
75' Wissel Fulham Wissel Tom Cairney voor Harrison Reed Fulham
75' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor J. Johnson Luton Town
76' Wissel Luton Town Wissel James Shea voor Thomas Kaminski Luton Town
76' Wissel Luton Town Wissel Andros Townsend voor Chiedozie Ogbene  Luton Town
76' Wissel Luton Town Wissel Cauley Woodrow voor Elijah Adebayo Luton Town
78' Wissel Fulham Wissel Fodé Ballo-Touré voor Antonee Robinson Fulham
79' Wissel Fulham Wissel Bobby De Cordova-Reid voor Adama Traoré Fulham
88' Gele kaart Fulham Gele kaart voor Tom Cairney Fulham
91' Wissel Fulham Wissel Timothy Castagne voor João Palhinha Fulham
91' Wissel Fulham Wissel Rodrigo Muniz voor Raúl Jiménez Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Fulham
Opstellingen Luton Town - Fulham
De opstellingen van Luton Town en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.