Nabeschouwing Luton Town - Liverpool (1-1) || Premier League 2023/2024

Zondag 5 november 2023 - 17:30 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Luton Town het zondag 5 november 2023 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Liverpool (1-1)

De Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Luton Town en Liverpool geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door Tahith Chong, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Liverpool het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 95e minuut was het namelijk Luis Díaz die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Luton Town - Liverpool 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Marvelous Nakamba Luton Town
54' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor Alexis Mac Allister Liverpool
61' Wissel Luton Town Wissel Tahith Chong voor Andros Townsend  Luton Town
66' Wissel Liverpool Wissel Cody Gakpo voor Diogo Jota Liverpool
66' Wissel Liverpool Wissel Harvey Elliott voor Dominik Szoboszlai Liverpool
67' Wissel Liverpool Wissel Konstantinos Tsimikas voor Joe Gomez Liverpool
75' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor Jürgen Klopp Liverpool
75' Wissel Luton Town Wissel Elijah Adebayo voor Carlton Morris Luton Town
79' Wissel Luton Town Wissel Jacob Brown voor Chiedozie Ogbene Luton Town
80' Doelpunt Luton Town Doelpunt Tahith Chong met assist van Issa Kaboré Luton Town 1-0
83' Wissel Liverpool Wissel Luis Díaz voor Ryan Gravenberch Liverpool
95' Doelpunt Liverpool Doelpunt Luis Díaz met assist van Harvey Elliott Liverpool 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Liverpool
Opstellingen Luton Town - Liverpool
De opstellingen van Luton Town en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.