Nabeschouwing Luton Town - Sheffield United (1-3) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Luton Town het zaterdag 10 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Sheffield United (1-3)

Het Premier League duel tussen Luton Town en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Cameron Archer, waarmee Sheffield United met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 36e minuut voor dat Sheffield United via James McAtee op 0-2 kwam te staan. In de 52e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Carlton Morris van Luton Town die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

Na 72 minuten werd de voorsprong voor Sheffield United vergroot nadat Vini Souza de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sheffield United.

LIVE Luton Town - Sheffield United 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Wissel Sheffield United Wissel Max Lowe voor Rhys Norrington-Davies Sheffield United
10' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Mason Holgate Sheffield United
26' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Gustavo Hamer Sheffield United
30' Doelpunt Sheffield United Doelpunt Cameron Archer met assist van Max Lowe Sheffield United 0-1
35' Vini Souza Sheffield United
36' Penalty Sheffield United Penalty James McAtee Sheffield United 0-2
41' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Carlton Morris Luton Town
51' Elijah Adebayo Luton Town
52' Penalty Luton Town Penalty Carlton Morris Luton Town 1-2
53' Wissel Luton Town Wissel Tahith Chong voor Jordan Clark Luton Town
60' Wissel Sheffield United Wissel Tom Davies  voor Gustavo Hamer Sheffield United
68' Wissel Luton Town Wissel Andros Townsend  voor Reece Burke Luton Town
72' Doelpunt Sheffield United Doelpunt Vini Souza met assist van Ben Osborn Sheffield United 1-3
81' Wissel Sheffield United Wissel Rhian Brewster voor Cameron Archer Sheffield United
81' Wissel Sheffield United Wissel Oliver Norwood voor James McAtee Sheffield United
87' Wissel Luton Town Wissel Luke Berry voor Alfie Doughty Luton Town
87' Wissel Luton Town Wissel Cauley Woodrow voor Carlton Morris Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Sheffield United
Opstellingen Luton Town - Sheffield United
De opstellingen van Luton Town en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.